Lasersko graviranje na vse vrste materialov

Steklo

Graviramo tako ravna stekla, kristal in kristalin, kot tudi ovalne predmete (kozarci,steklenice,vaze) Zanimivo je graviranje na zadnji del ogledala.
 


Les
Les je idealna podlaga za lasersko označevanje. Za izredne priložnosti ali obletnice lahko pripravimo fotografije v lesu. Režemo lahko do cca 8-10mm debelo vezano ploščo (razne “ šablone ” ipd.) Zelo natančno lahko režemo furnir-intarzije saj je laserski rez tanek kot las...
 


Akrilno steklo (pleksi steklo)
Akrilno steklo je še posebej primerno za laserski razrez in graviranje, saj površine in robov naknadno ni potrebno polirati.
 


Kamen
Kamen je še en naraven material, ki ga z laserjem lahko idealno obdelamo.
Tudi graniti za laser ne predstavljajo večjih problemov.
Visoka ločljivost se še posebej izkaže pri napisih na podstavkih pokalov in plaket.
 


Usnje
Usnja z močno reliefno površino so neprimerna za tisk in zlatotisk saj barva kaj kmalu odstopi. Laser s svojim globinskim delovanjem naredi dobro kontrastno in nezbrisljivo podobo na takih površinah.
Lasersko gravuro priporočamo za jedilnike, etuije in prestižno označitev usnjemih torb in torbic z skeniranimi podpisi lastnikov.
 


Kovine
Z vašimi logotipi in napisi označimo tudi vse vrste kovinskih predmetov.
Primerno za označitev promocijskih svinčnikov, obeskov in druge kovinske galanterije.
 


Karton - papir
Izrez različnih oblik kartonske embalaže. Vaše fotografije kaširamo na lepenko in jih nato razrežemo v Puzzle z željenim številom koščkov.